Elektrisch autodelen in Cobbencampus

Ga er op uit in je vrije tijd!

Abonnementen

De auto die wij delen

Sedan Samen Slim Rijden The General
BMW I3
Professor Cobbenhagenlaan 9, 5037 DA Tilburg

Auto Type: Sedan

4 Deuren, 5 Stoelen

Actieradius: 235km

Transmissie: Automatisch

Hond niet toegestaan, niet roken

Rijden in drie stappen

1. Heb je interesse om mee te doen, dan kun je  klikken op meedoen. Je komt dan in een aanmeld omgeving terecht waar je jezelf kan inschrijven en een abonnement kunt selecteren. Je ontvangt vervolgens direct je contract per email

2. Download de OnzeAuto deelapp in de Google Play of App-store. Let op, zorg eerst dat je jezelf heb gecontracteerd, pas na het ontvangen van een bevestiging kun je inloggen. Vervolgens kun je eenvoudig en ruim van te voren een reservering maken. Ook het openen en afsluiten van de auto doe je met je smartphone. 
3. Het gebruik van de auto’s wordt automatisch verrekend via een maandelijks incasso. Hierdoor heb je geen omkijken naar betalingen.
 

 

Veelgestelde vragen

Auto’s delen

Kan ik meedoen?

Iedereen die over een geldig rijbewijs beschikt mag meedoen, van jong tot oud, tenzij je bent uitgesloten door een verzekeraar.

Hoe rijdt een elektrische auto in vergelijking met een benzine- of dieselauto?

De meeste mensen zijn snel gewend aan het rijden met een elektrische auto. Het is heel erg stil en comfortabel. De auto’s krijgen ook een steeds betere actieradius en het aantal elektrische auto’s neemt dan ook fors toe.

Hoe weet ik waar ik kan laden onderweg?

Hier zijn handige apps voor ontwikkeld, bijvoorbeeld op de app van Newmotion kan je precies zien waar een laadpunt zich bevindt en of deze beschikbaar is.


Wat gebeurt er als ik te laat terug ben en de auto is al gereserveerd door een volgende gebruiker?

Het systeem plant een half uur tussen 2 reserveringen in. Als de vertraging groter is dan is het mogelijk om via een whattsapp groep de volgende gebruiker een bericht te sturen. Indien nodig kan de helpdesk de volgende gebruiker omboeken naar een andere auto die vrij is.

Hoe goed is de beschikbaarheid van auto’s?

Met 2 deelauto’s is er meestal wel een auto beschikbaar.

We plaatsen auto’s bij als het gebruik toeneemt. De kans op misgrijpen wordt met elke extra auto nog weer kleiner.

Kun je met de elektrische deelauto naar het buitenland?

Je mag met de elektrische deelauto naar het buitenland. De auto is verzekerd en de laadkaart werkt op de meeste laadstations. Het is belangrijk om je reis goed voor te bereiden omdat er in het buitenland minder laadpalen zijn dan in Nederland. Gebruik b.v. de Chargemap app om je reis te plannen. Let op: als de laadpas van VandeBron of Ecotab niet werkt op een oplaadpunt, kun je PayPal of je Creditcard gebruiken en de kosten bij OnzeAuto in de app declareren. We betalen alleen terug als de prijzen vergelijkbaar zijn met de laadprijzen per kWh in Nederland. Zorg ervoor dat u de laadpalen die berekenen per minuut niet gebruikt. Ken het bereik van uw auto, het bereik in de winter is veel minder dan de zomer. Variabelen zoals snelheid en verwarming hebben een grote invloed op het werkelijke bereik. Controleer de gegevens van de auto op ev-database.nl. We raden ten zeerste aan om zo snel mogelijk een laadstation te vinden wanneer het baterij-percentage onder de 20% daalt.

Is er een leeftijdsbeperking voor deelname?

Iedereen die over een geldig rijbewijs beschikt mag meedoen, van jong tot oud, tenzij je bent uitgesloten door een verzekeraar.

Kosten delen

Wat is het eigen risico bij schade?

Als deelnemer heb je een eigen risico van €500,00 per gebeurtenis.

Hoe werkt het met betalen?

Iedere gebruiker geeft een machtiging af voor automatische incasso van abonnementsgeld, gereden uren en kilometers. We willen graag samen de kosten laag houden en zoveel mogelijk administratie automatiseren. Je ontvangt uiteraard altijd een overzichtelijk factuur voordat de incasso plaats vindt.

Wie betaalt de kosten van elektriciteit?

De kosten zijn all-in, dus inclusief de kosten van het laden. In alle elektrische deelauto’s zit een pasje waarmee je bij ieder laadstation terecht kunt. De kosten van het laden worden in rekening gebracht bij OnzeAuto, dus niet bij de berijder.

Welk abonnement kan ik het beste afsluiten?

Als er 1 persoon in het huishouden is die heel af en toe de auto gaat gebruiken dan is een basisabonnement prima. Als er binnen een huishouden 2.000 tot 5.000 km per jaar met de auto wordt gereden dan is een voordeelabonnement handig, zeker als er meer huisgenoten zijn omdat die op hetzelfde abonnement mee kunnen doen. Een plusabonnement is zeer geschikt voor huishoudens die tot zo’n 7500 km per jaar willen gaan rijden met de auto. En dan is er ook nog het topabonnement voor intensieve gebruikers.

Which time is calculated during the reservation?

In principe wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Die tijd wordt langer als je de rit eerder begint en/of later afsluit.

Contact

Mede mogelijk gemaakt door: